Catalog Romania - CONSTRUCTII SI AMENAJARI CU STRUCTURA DIN LEMN
Jud Timis, ROMANIA
info@pegydom.ro
12 Apr 2021

Constructie casa lemn Igor

Suntem o companie de familie care proiectam si construim locuinte si cladiri comerciale prefabricate de inalta calitate, precum si case de vacanta sau cabane.
Incepand cu anul 1999, in colaborare cu parteneri interni si straini, ne-am dezvoltat un sistem propriu de constructie a caselor prefabricate din lemn cu consum redus de energie, a caror trasatura esentiala consta in faptul ca sunt dedicate necesitatilor tale personale, conform ideilor si ambitiilor tale!

Avantajele caselor din lemn:

  • Timpul necesar de executie este foarte redus la aproximativ 30-60 zile din momentul efectuarii comenzii (depinde de marimea casei);
  • Costul constructiei este cu cel putin 40% mai mic decat pentru locuintele din zidarie;
  • Au un coeficient ridicat de izolare termica.
  • Datorita modului de constructie si a proprietatilor materialelor folosite, casele de lemn sunt foarte rezistente in cazul unor cutremure.
  • Lemnul este un material cu un grad inalt de rezistenta in timp, fiind deasemenea regenerabil.
  • Lemnul mentine umiditatea la un nivel optim, aerul din interior nefiind niciodata prea uscat sau prea umed.
  • Deasemenea, odata cu pastrarea umiditatii in casa la un nivel optim, se mentine si temperatura. A

CASA IGOR

59.50 metri patrati


02 Mar 2021

Termen scurt de realizare a proiectelor

de zileFolosirea sistemului nostru de constructie asigura un termen scurt de realizare a proiectelor.

In 7-10 zile  vom realiza montarea completa a casei tale, a invelitorii, a ferestrelor si a usilor exterioare, astfel incat poti estima aspectul final, inerior si exterior, al constructiei

Termenul maxim de construire a casei ecologice cu consum redus de energie, “la cheie”, folosind sistemul nostru de constructie este de 90 de zile.

22 Feb 2021

Calitatea materialelor folosite de PegyDom

Calitatea materialelor folosite de PegyDom

 

Pentru constructia caselor ecologice cu consum redus de energie, folosim intodeauna cele mai bune materiale. Alegerea materialelor de constructii, se face intodeauna pe baza exprerientei proprii si a celei acumulate prin colaborarea cu partenerii si distribuitorii nostrii, care ne-au ajutat sa dezvoltam si sa sustinem sistemul nostru de constructie la cel mai inalt nivel.

De asemenea de maxima importanta pentru noi, este sa asiguram minima afectare a mediului inconjurator, in timpul desfasurarii proiectului.

Din acest considerent, 99% din materialele care le folosim in constructii sunt materiale ecologice.

 

05 Feb 2021

Planseele – Constructii case din lemn

Pentru constructia caselor ecologice cu consum redus de energie folosim intotdeauna cele mai bune materiale.
Alegerea materialelor de constructie se face pe baza experientei proprii si a celei acumulate prin colaborarea cu partenerii si distribuitorii nostri, care ne-au ajutat sa dezvoltam si sa mentinem sistemul nostru de constructie la cel mai inalt nivel calitativ.

Deasemenea o maxima importanta pentru noi este sa asiguram minima afectare a mediului inconjurator in timpul desfasurarii proiectului. Din acest considerent, 99% din materialele pe care le folosim la construcţie sunt materiale ecologice.

 

22 Jan 2021

Constructii case din lemn Sacalaz

Constructia casei din lemn este una dintre cele mai utilizate metode de construire a cladirilor rezidentiale, comerciale si industriale. Casele din lemn nu numai ca sunt foarte economice de construit, dar sunt, de asemenea, rezistente la variatiile climatice extreme si ofera un grad ridicat de confort. In plus, casele din lemn sunt durabile.

Lemnul pote fi utilizat pentru a construi diferite stiluri de cladiri si nu poate exista nicio restrictie asupra posibilitatilor arhitecturale atunci cand lemnul este mijlocul. Pentru ca o cladire din lemn sa isi indeplineasca functiile asteptate, este necesar sa o construiti judicios si acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unor practici solide de constructie si ridicare. De exemplu, structurile din lemn au o greutate redusa si, prin urmare, nu necesita macarale si alte masini grele pentru procesul de ridicare, contribuind astfel la aspectul economic al constructiei.

Fundatie pentru structuri din lemn
Pe baza tipului de sol si a incarcaturilor din lemn, se specifica o fundatie adecvata pentru constructie. Picioarele ar trebui sa fie suficient de adanci pentru a evita actiunea de inghet in timpul iernii. Pamantul trebuie sa fie suficient de compactat daca structura este construita intr-o zona in care au fost indepartati radacinile sau sunt asezate materiale umplute. In cazul in care cadrul din lemn este construit pe un teren sarac, se poate folosi o gramada de lemn tratat cu praguri de lemn sau beton.

Masuri de protectie a lemnului
Furnizarea de mijloace adecvate pentru protejarea lemnului este un indicator al bunelor practici de constructie. Elementele cadrului din lemn, in special toate elementele fundatiei, trebuie protejate impotriva degradarii si termitelor.

Masurile de protectie de baza includ indepartarea radacinii copacilor in zonele din jurul structurii inainte de umplere, tamponati cu grija umplutura pentru a reduce asezarea viitoare si asigurati un anumit grad de pante la fundatie si peste cladire pentru a forta apa sa se indeparteze de structura.

In cele din urma, toate elementele structurale din lemn vor fi tratate pe baza expunerii la intemperii si a apropierii de sol.

Va asteptam la PegyDom!

Suna acum
Locatie